Ce am mai meșterit

ce-am-mai-mesterit.jpg

În ultima perioadă, nu am mai reușit să scriu pe blogul doamnei mai deloc. În ciuda liniștii aparente nu a fost deloc o perioadă lipsită de lucruri interesante ci doar a lipsit timpul necesar pentru a le consemna în scris.

Dincolo de job, copii și diversele activitâți administrative la care particip, am reușit să găsesc ceva timp să mai lucrez la 2-3 proiecte online. Evident după cum vă puteți închipui când ai așa mult timp disponibil, cum avem noi, iar când timpul de lucru se fură de la somn sau viceversa, proiectele nu au mari șanse să se termine la timp iar uneori pe parcursul derulării lor dispare și entuziasmul și toată energia aferentă. Dar atunci când se termină, dacă există determinare, pasiune, energie și se aliniază planetele satisfacția lucrului finalizat cu chiu cu vai este extrem de mare.

Primul proiect început și care a avut și șansa unui ajutor extern extrem de consistent constă într-un magazin online de stații radio, pe numele său radiomall.ro. Magazinul este dedicat stațiilor radio mobile folosite de radio-amatori sau diverse categorii de profesioniști, care în activitatea lor zilnică au nevoie de soluții de comunicare în echipă iar telefonia mobilă nu este de ajuns.

Shop-ul este construit pe platforma WordPress folosind solutia de e-commerce WooCommerce care până acum răspunde cu brio tuturor nevoilor noastre de personalizare sau raportare – desigur momentan shop-ul este încă în faza de start-up dar sperăm ca ușor și sigur să se dezvolte și să crească precum Făt Frumos și atunci vom vedea cum ne vom mai descurca cu actualul set-up tehnic.

Pentru că experiența cu acest prim magazin online, care a reușit să și primească comenzi, a fost una fericită am decis să mă mai implic într-un alt set-up de magazin online, care momentan se află în chinurile facerii și găsirii unei identități comerciale cât mai vandabile. Sper ca în următoarele săptămâni să îl dăm la apă și desigur să il facem cunoscut tuturor.

Nu în ultimul rând, cel din urmă proiect pornit este paradoxal unul care mă urmărește de câțiva ani și pe care am încercat pe parcursul acestor ani să îl pun în practică de câteva ori. Din păcate sau din fericire ( nu îmi e deloc clar acest lucru ) până acum nu am reușit mare lucru cu realizarea lui. Acum se pare că înaintez în direcția bună dar Doamne cât de greu este să încerci să fii antreprenor în on-line lucrând pe apucate și în hop-uri.

Sper totuși ca de data aceasta să reușesc să imi pun în practică ideea și să vă invit ulterior să ne folosiți platforma de simplificat un aspect al vieții noastre cotidiene.

Până una alta și până când reușim să mai închidem ceva, nu uitați de magazinul nostru de stații radio mobile, www.radiomall.ro

Stay tuned că pregătim lucruri interesante atât aici pe blog, cât și în afara lui.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top