Singură acasă 1

IMG_1544.jpg

Lunea este un început dificil de săptămână pentru toată lumea, atât pentru cei care se întorc la birou, cât și pentru cei mici care merg la grădiniță/școală și pentru mine care mă aflu în fața unei mari provocări: home alone with both my kids! Da, astăzi este prima zi când sunt nevoită să stau cu ei, pentru că Thomas a făcut febră începând cu joi noaptea… Are un pic gâtul inflamat, tușește și a făcut febră 3 nopți la rând. În week-end a fost și Dragoș cu noi, care s-a trezit la fel de des ca și mine, plus că de ceva timp, în miez de noapte se aude din interfon: taaaatiii, înloc de maaamiii! Dar astăzi el a trebuit să meargă la birou, înevitabilul s-a produs și iată-mă: distracția a început și am rămas eu cu cele două minuni ale noastre.

So, am început ziua cu o cafea, nu puteam să mă pornesc altfel! :) Plus un mic dejun pe terasă, alături de Thomas. Era încă răcoare și a fost tare plăcut afară, pentru că atunci când ne-am mutat în cartier ne savuram masa de dimineață la aer curat.

IMG_1534

 

S-a trezit și Caroline, am adus-o la noi și împreună cu Thomas am început să citim/răsfoim niște cărți. Făceam multitasking, întru cât îi dădeam ei să pape, citeam din carte cu Thomas și tustrei stăteam pe același scaun. A fost drăguț!

Apoi am udat împreună florile, cam uscate, ce-i drept! Nu știu ce au pățit anul ăsta, că vara trecută era o splendoare la mine pe terasă… Acum este ora prânzului și plănuiam să fac o supă de roșii, dar n-am reușit, poate după-amiază; și am pus repede la fiert niște paste. Preferatele lui Thomas sunt cu brânzică simplă (de la Lidl) și parmezan. Sper să-l culc apoi ca să mai fac una alta pe aici.

La jumătatea zilei vă zic că nu e chiar așa rupt din soare să fii acasă cu doi, un nou-născut și un voinic de aproape 4 ani (fără 2 zile). Îți găsești cumva un ritm și reușești să te împarți între ei și treburile casei… Ce-i drept, o am exemplu pe sora-mea, care s-a descurcat de minune cu nepoții mei.

23855_389013355670_6453530_n

Diferența de vârstă între ei fiind mai mică (deci mult mai greu de gestionat) și care și lucra (de acasă) all day long. Sister, you rock, girl!!!

O săptămână plină de aventură vă doresc!

Laloliette

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top