Weekend fun

herăstrau1-1024-x-768.jpg

Acest sfârșit de săptămână a fost foarte încărcat pentru noi. Vineri după grădi nu am făcut mare lucru deoarece vremea nu a ținut cu activitățile outdoor, dar începând cu ziua de sâmbată am recuperat cu vârf și îndesat. Ne-am trezit dis de dimineață pentru a merge la prima lecție individuală de tenis, care a fost așteptată cu mult entuziasm deoarece Titi urma să fie o oră întreagă la dispoziția hachițelor lui Thomas. După ce se termină ora de tenis și cele 15-20 minute regulamentare de trambulină și rugăminți fierbinți ale mele de mers acasă, Thomas se urnește agale spre mașină. Dar mersul acasă urma să fie doar un popas spre o după amiază plină de aventuri în 4. După aproximativ 90 de minute de pregătiri ne-am urnit cu mic cu mare spre petrecerea unor prieteni, unde am sărbătorit “moțul” unui junior scump foc. Plină de oameni frumoși și copii pe măsură, petrecerea era locul ideal unde să ne petrecem prima sâmbătă afară toți 4. Partea proastă cu petrecerile și happening-urile ideale pentru cei mici, adică organizate în aer liber, e că se intâmplă câte două o dată și nu te poți bucura pe îindelete de ele, iar în situația în care nu poți alege între ele, te prezinți la ambele ( și noi nu am vrut și nici nu am  putut alege între cele două petreceri)

Așa se întâmplă și weekend-ul acesta când pe lângă această petrecere de moț, am mai avut parte de un altfel de moț, mai exact unul de treizeci de ani. Și Andreea, prietena Olivei, organiză cu această ocazie o petrecere rustică, așa de dimensiunea unui festival mai mic :) ( nu de alta dar curtea casei lor poate cu ușurință acomoda 200-300 de oameni). Între cele două petreceri, deoarece ne desparțeau aproximativ 80 de km, am reușit să vedem cum se comportă și mașina pe autostradă și cum funcționează pilotul automat ( o minune a tehnicii moderne cum nu mai trebuie să adormi cu piciorul pe accelarație).

Deoarece copii s-au simțit bine în aer liber, am plecat de la petrecerea rustică în jurul orei 10 jumate. Am ajuns acasă în jurul orei 11 și pentru că cel mai mare copil s-a jucat peste tot unde s-a putut, fiind pupat inclusiv de către cei 3 căței jucăuși, am încercat să-i facem un duș rapid. S-a lăsat cu nervi, țipete, urlete și, în final, cel cu personalitate mai puternică a sfârșit să facă nani nespălat de vreo picătură de apă – noroc cu servețelele umede cu care am îndepărtat praful de pe piciorușele pline de vânătăi. Astfel se termină prima zi de sâmbătă petrecută in 4.

A doua zi, adică azi dimineață, deoarece toată familia dormi bine peste noapte (cel puțin băieții) am reușit să ne trezim în jurul orei 9 și am spus că e păcat să lăsăm o zi frumoasă să treacă pe lângă noi și am decis să fugim în Herăstrău. Exercițiul de ieri ne-a prins bine și azi am reușit să fim gata în aproximativ 40-50 de minute ( cei cu 2 bucăți copii pot aprecia această performanță :)

Iar azi, în Herăstrău, pe lângă întâlnirile cu prietenii și amici ( cu sau fără kinderi) care ne-au făcut mare plăcere ne-am relaxat și bucurat de vremea perfectă de afară.

herăstrau13 1024 x 768herăstrau9 1024 x 768

herăstrau11 1024 x 768

herăstrau6 1024 x 768

herăstrau2 1024 x 768herăstrau10 1024 x 768

Acum după bine meritatul somn de după amiază suntem tare curioși ce activități vom găsi pentru a goli rezervorul de energie al băiețulului atomic astfel încât mâine de dimineață să reluăm cu succes epopeea cu grădinița.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top