Party de Revelion cu copiii?

girls.png

Ce faceți de Anul Nou? Revelion cu copiii. D’oh! Unde mergeți de Anul Nou? Păi, nu prea mergem, stăm acolo unde ne simțim cel mai bine și unde putem băga liniștiți copiii în pat la 10 seara, hai 11. Unde? Acasă! Unde este mai bine decât acasă? :)

Cred că majoritatea părinților, care au copii mici, rezonează cu noi pentru noaptea dintre ani.Eh, dar dacă nu mergi undeva anume iată câteva idei pentru a face seara specială.

  1. Îmbrăcați-vă deosebit. Tu îți poți lua rochia aceea, pe care ți-ai cumpărat-o la reduceri și n-ai apucat să mergi nicăieri cu ea. Nu, nu e deplasat. Copiii, de asemenea, pot fi îmbrăcați ca de petrecere. Se vor simți și ei bine. 
  2. Pregătiți niște gustări pe care nu le mâncați zilnic, atât pentru voi, cât și pentru cei mici. Eu voi face salata mea cu măr, cartof și rucola. E o nebunie. 
  3. Pune soțul la treabă. Spune-i să facă un playlist cu câteva din melodiile voastre preferate. Noi toți ne dăm în stambă când auzim Pala Tute :))))
  4. Pregâtește living-ul de sărbătoare. Umflă câteva baloane, niște stegulețe sau alege o tematică și fă ce trebuie ca să vă simțiți minunat. Merită! 
  5. Vizionați un film sau o emisiune preferată, o comedie, o ediție The Voice. Ceva să te facă să zâmbești! 

Acestea fiind scrise, vreau să vă urez un An Minunat alături de cei dragi, cu momente de neuitat și de pus în ramă. Să fiți sănătoși și zic să ne bucurăm mai mult de viață și să zâmbim mai mult!

Anul trecut de Revelion

Anul trecut de Revelion

La mulți ani plini de zâmbete!!! 

Later edit – Playlist-ul nostru de pe Spotify

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top