Weekend 31 iulie, 1 și 2 august

weekend3.jpg

Se încheie și luna lui cuptor, care spre final a fost super hot! Începând de mâine temperaturile mai scad cu 4-5 grade so hurray for that!!! :D

În acest weekend pentru o răcoreală maximă vă recomand să ieșiți din București! Iată unde puteți merge:

La țară – o oază de aer curat la 36 km de București, pe Autostrada A1 București – Pitești, km 36. Copiii pot mângâia animalele de la fermă, pot călări ponei sau pot participa la atelierele organizate de pictură/desenat/olărit. Există și un circuit de biciclete, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Ce să mai, distracție cât cuprinde! La ei pe site găsiți mult mai multe informații utile! Noi cu siguranță vom da o fugă la țară și revenim cu impresii într-un articol următor!

interactiunea-cu-animalele

Artha Park – tot în afara orașului, mai exact în Snagov, pe malul lacului, te poți distra alături de familia ta fie la o tură cu bicicletele, jucând golf sau să te plimbi cu caiacul. Sună tentant, nu? Detalii despre tot ce puteți face la ei, aici.

Screen Shot 2015-07-30 at 11.37.30

Water Park – pentru iubitorii de apă și joacă în apă, în Otopeni, există un monument plin de topogane, piscine atât pentru copii, cât și pentru bebeluși, teren de fotbal, restaurant și tot ce ai nevoie pentru a te distra la maximum!

IMG_6303-Large

Parc de aventură Comana – în județul Giurgiu (acum arată că-s 23 de grade acolo) pffff, aș merge numai să stau să mă bucur de răcoare!!! Aici copiii se pot bucura de unul dintre cele 6 trasee prin copaci, tiroliană peste lac și cascadă, există și un teren de tenis pentru iubitori. Noi am fost anul trecut, dar în plimbare, nu ne-am băgat la jocuri și am mâncat la unul dintre cele câteva restaurante de malul lacului, un restaurant cu specific grecesc. Mâncarea a fost excelentă, ne-am teleportat pentru 1h înapoi în Thassos. :) Mai multe despre Comana găsiți pe aici.

weekend4

Iar dumincă, 02 august,  pentru iubitorii de Jazz, în Grădina Enescu, are loc un eveniment caritabil marca Merci Charity Boutique. Noi ne-am rezervat locuri din timp la concert și vom merge să o ascultăm pe Luiza Zan, Sarik Peter & Gyarfas Istvan și să facem o faptă bună! Banii strânși în această seară vor fi donați de către Merci
pentru tratamentul stomatologic al copiilor cu afecţiuni oncologice din Bucureşti şi Constanţa, plus alte diferite cazuri sociale. Dacă nu ajungeți la eveniment și doriți să faceți donații, intrați pe site-ul lor.

merci

Un weekend minunat să aveți!

Laloliette

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top